Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněné pečené papriky ve vlastní šťávě)

Celý recept

5 porcí

Energie8 503 kJ / 2 032 kcal
Bílkoviny145,82 g
– z toho živočišné bílkoviny116,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,96 g
Tuky41,17 g
– nasycené10,07 g
– nenasycené20,39 g
–– mononenasycené16,16 g
–– polynenasycené4,23 g
––– omega 30,18 g
Vláknina22,70 g
Cholesterol 843 mg
Sodík 551 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy259,45 g
– cukry62,33 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého vepřového masa Vepřová plec 500 g
5 5 žlutých paprik Paprika žlutá čerstvá 750 g
petrželová nať Petržel nať čerstvá
1 hrnek 1 hrnek uvařené rýže Rýže bílá 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
koření na mleté maso Provensálské koření
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
zeleninový vývar Vývar zeleninový
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
jíška na zahuštění Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.