Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vycpané papriky)

Celý recept

Energie8 166 kJ / 1 952 kcal
Bílkoviny79,57 g
– z toho živočišné bílkoviny55,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,24 g
Tuky114,37 g
– nasycené64,87 g
– nenasycené43,85 g
–– mononenasycené37,01 g
–– polynenasycené6,84 g
––– omega 30,79 g
Vláknina30,76 g
Cholesterol 363 mg
Sodík 6,29 g
Sůl15,43 g
Sacharidy136,39 g
– cukry114,45 g
––– laktóza6,07 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
12 12 malých podlouhlých paprik Paprika červená čerstvá 1800 g
300 g 300 g Balkánského sýru Sýr balkánský (50% t. v s.) 300 g
100 g 100 g Lučiny Lučina 70% t.v s. 100 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.