Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Savarin - věnec plněný ovocem)

Celý recept

Energie16 583 kJ / 3 963 kcal
Bílkoviny198,11 g
– z toho živočišné bílkoviny31,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny166,34 g
Tuky117,61 g
– nasycené60,38 g
– nenasycené48,37 g
–– mononenasycené39,01 g
–– polynenasycené9,35 g
––– omega 30,87 g
Vláknina91,36 g
Cholesterol 1,02 g
Sodík 548 mg
Sůl0,78 g
Sacharidy433,45 g
– cukry188,71 g
––– laktóza8,07 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
35 g 35 g moučkového cukru Cukr bílý 35 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
90 g 90 g másla nebo jiného tuku Máslo kravské 90 g
21 21 g čerstvého droždí - 1, /2 kostky Droždí pekařské lisované 882 g
150 ml 150 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
špetka špetka jemné soli Sůl mořská
1/2 lžíce 1/2 lžíce běžného oleje na vymazání formy Olej řepkový 5.5 ml
90 ml 90 ml vody Voda 90 ml
60 g 60 g cukru krupice Cukr bílý 60 g
70 - 90 ml 70 - 90 ml tuzemáku nebo nějaké pálenky Rum 80 ml
zhruba 60 g 60 g meruňkového džemu nebo marmelády Džem meruňkový 60 g
50 ml 50 ml vody Voda 50 ml
500 g 500 g čerstvých jahod nebo třešní Jahody čerstvé 500 g
meduňka nebo máta Máta peprná list čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.