Nutriční hodnoty (Staročeské řepáky)
Celý recept
8
Energie | 13 249 kJ / 3 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,74 g |
Tuky | 105,46 g |
– nasycené | 60,17 g |
– nenasycené | 38,53 g |
–– mononenasycené | 32,87 g |
–– polynenasycené | 5,66 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 736 mg |
Sodík | 310 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 465,31 g |
– cukry | 103,65 g |
––– laktóza | 13,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
80 g 80 g cukr krupice | Cukr bílý | 80 g |
2 ks 2 ks vejce | Vejce slepičí | 126 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
30 g 30 g droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 ks 1 ks středně velká cukrovka | Cukrová řepa čerstvá | |
1 šálek 1 šálek máku | Mák modrý | |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
150 ml 150 ml vařící vody | Voda | 150 ml |