Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec na víně, zelenině a kapary)

Celý recept

4

Energie5 309 kJ / 1 269 kcal
Bílkoviny127,53 g
– z toho živočišné bílkoviny119,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,06 g
Tuky57,08 g
– nasycené13,33 g
– nenasycené36,19 g
–– mononenasycené27,94 g
–– polynenasycené8,25 g
––– omega 31,95 g
Vláknina19,38 g
Cholesterol 416 mg
Sodík 857 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy29,23 g
– cukry17,56 g
––– laktóza0,08 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece Vepřová plec 600 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
200 g 200 g fazolek zelených Fazolky čerstvé 200 g
3 3 střední mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 lžíce 1 lžíce kaparů v slaném nálevu Kapary 15 g
150 ml 150 ml suchého červeného vína Víno červené suché 150 ml
1 lžička 1 lžička adžiky Adžika 5 g
l lžíce lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
vývar Vývar hovězí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.