Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marcipánový závin)

Celý recept

Energie24 440 kJ / 5 841 kcal
Bílkoviny127,69 g
– z toho živočišné bílkoviny35,94 g
– z toho rostlinné bílkoviny91,75 g
Tuky287,48 g
– nasycené122,81 g
– nenasycené153,00 g
–– mononenasycené104,24 g
–– polynenasycené48,76 g
––– omega 30,96 g
Vláknina41,40 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 499 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy665,15 g
– cukry264,95 g
––– laktóza13,85 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
30 g 30 g droždí Droždí pekařské lisované 30 g
30 g 30 g cukru Cukr bílý 30 g
500 g 500 g pol. mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
špetka špetka soli Sůl mořská
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
mouka na vál Mouka pšeničná hladká
50 g 50 g sekaných mandlí Mandle loupané 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
300 g 300 g marcipánu Marcipán 300 g
500 g 500 g třešní Třešně čerstvé 500 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.