Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Loštická kapsa z boku)

Celý recept

10

Energie29 207 kJ / 6 981 kcal
Bílkoviny301,86 g
– z toho živočišné bílkoviny290,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,86 g
Tuky594,90 g
– nasycené154,99 g
– nenasycené313,39 g
–– mononenasycené255,46 g
–– polynenasycené57,94 g
––– omega 32,60 g
Vláknina28,00 g
Cholesterol 920 mg
Sodík 1,23 g
Sůl2,00 g
Sacharidy74,60 g
– cukry31,20 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg vepřového boku bez kosti Vepřový bok 2000 g
1 1 Olomoucké tvarůžky Tvarůžky
1 1 sterilovaná kapie – Paprika schoten geröstet (Grilled Peppers) Paprika červená sterilovaná
4 4 sterilované okurky v sladkokyselém nálevu Okurka polní zavařená
5 plátků 5 plátků červené řepy – ROTE-BETE SALAT in Scheiben (CRINKLE CUT BEETROOT in vinegar) Červená řepa čerstvá
1 1 domácí klobása Klobása
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 jednostroužkové česneky Česnek čerstvý 140 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletá paprika Paprika červená sušená
kmín Kmín
kuličky kuličky černého pepře Pepř černý
snítka snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
1 láhev 1 láhev piva (světlý ležák) Pivo světlé 10ᵒ 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.