Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Indicke kura na sposob vindaloo / wok)

Celý recept

Energie3 861 kJ / 923 kcal
Bílkoviny128,40 g
– z toho živočišné bílkoviny116,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,90 g
Tuky9,40 g
– nasycené2,29 g
– nenasycené5,68 g
–– mononenasycené3,90 g
–– polynenasycené1,79 g
––– omega 30,96 g
Vláknina26,64 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 332 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy74,10 g
– cukry24,78 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecí prsa Kuře prso 500 g
2 PL 2 PL nadrobno nasekaný čerstvý zázvor Zázvor čerstvý 30 g
3 3 nakrajená rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
7 stroužků 7 stroužků česneku Česnek čerstvý 49 g
1 PL 1 PL nasekaného koriandru Koriandr semena 15 g
2 2 nakrájené brambory Brambor zimní 100 g
3 3 sušené chilli papričky Chilli paprička sušená
hrst hrst kešu oříšků Kešu
hrst hrst hrozinek Rozinky
PL PL citronové šťávy Šťáva z citrónu
tandori masala Tandoori masala

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.