Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pangas na víně)

Celý recept

Energie7 173 kJ / 1 714 kcal
Bílkoviny18,01 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,76 g
Tuky127,01 g
– nasycené61,61 g
– nenasycené63,26 g
–– mononenasycené54,07 g
–– polynenasycené9,18 g
––– omega 30,20 g
Vláknina18,57 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,49 g
Sůl6,10 g
Sacharidy100,95 g
– cukry17,70 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
olivový olej Olej olivový
2 plátky 2 plátky Pangase Pangas filet
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 malá mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
15 dkg 15 dkg slaniny Špek 150 g
10 10 brambor Brambor zimní 500 g
1 dcl 1 dcl vína (může být bílé i červené) Víno bílé suché 100 ml
koření na ryby Grilovací koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.