Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní brambory z jižních Čech)

Celý recept

Energie5 487 kJ / 1 311 kcal
Bílkoviny58,49 g
– z toho živočišné bílkoviny32,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,08 g
Tuky21,23 g
– nasycené5,87 g
– nenasycené9,11 g
–– mononenasycené7,20 g
–– polynenasycené1,90 g
––– omega 30,18 g
Vláknina32,30 g
Cholesterol 560 mg
Sodík 941 mg
Sůl1,87 g
Sacharidy208,55 g
– cukry23,75 g
––– laktóza7,35 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
1,5 dcl 1,5 dcl horkého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
50 g 50 g uzeného masa Vepřová plec uzená 50 g
5 stroužků 5 stroužků česneku - i víc Česnek čerstvý 35 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 30 g
bazalka Bazalka čerstvá
majoránka Majoránka sušená
saturejka sůl Saturejka sušená
trochu trochu sádla Sádlo vepřové
čerstvé houby nebo žampióny Hřib čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.