Nutriční hodnoty (Pikantní brambory z jižních Čech)
Celý recept
Energie | 5 487 kJ / 1 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,08 g |
Tuky | 21,23 g |
– nasycené | 5,87 g |
– nenasycené | 9,11 g |
–– mononenasycené | 7,20 g |
–– polynenasycené | 1,90 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 32,30 g |
Cholesterol | 560 mg |
Sodík | 941 mg |
Sůl | 1,87 g |
Sacharidy | 208,55 g |
– cukry | 23,75 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1,5 dcl 1,5 dcl horkého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
50 g 50 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 50 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku - i víc | Česnek čerstvý | 35 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
majoránka | Majoránka sušená | |
saturejka sůl | Saturejka sušená | |
trochu trochu sádla | Sádlo vepřové | |
čerstvé houby nebo žampióny | Hřib čerstvý |