Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní kuřecí kotlík s houbami a zeleninou)

Celý recept

2 porce

Energie3 739 kJ / 894 kcal
Bílkoviny7,65 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,15 g
Tuky84,90 g
– nasycené41,22 g
– nenasycené42,55 g
–– mononenasycené36,26 g
–– polynenasycené6,29 g
––– omega 30,11 g
Vláknina9,58 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy22,00 g
– cukry15,34 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí stehenní plátky Kuřecí stehenní řízky
100 g 100 g slaniny (nebo uzeného boku) Špek 100 g
čerstvé pevné lesní houby Hřib čerstvý
1 1 mladá cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 hrst 1 hrst zelených fazolek Fazolky čerstvé
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
gulášové koření Koření Argentina
drcený kmín Kmín mletý
uzená mletá paprika Paprika uzená
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
tmavá jíška (možno vynechat) Jíška tmavá instantní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.