Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slunečnicový chléb s kefírem

Tmavý chléb se slunečnicí je z pevného těsta s obsahem celozrnné mouky a pro lepší vykynutí je připraven s kváskem omládkem. Upečený, vychladlý a rozkrojený bochník překvapí tmavší vzdušnou a okatou střídou s viditelnými body slunečnicových semínek.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min - bez doby kynutí

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava, - bez doby kynutí)

7. 5. 2024 10:51

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie9 615 kJ / 2 298 kcal
Bílkoviny63,62 g
Tuky53,80 g
Vláknina27,39 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 94 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy376,11 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento a další moje recepty najdete na mém webu www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

9. 5. 2024 09:46

mika59: děkuji, Mili <3

mika59 mika59

7. 5. 2024 13:54

Ten je lákavý:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: voda, sladěnka, droždí čerstvé, mouka hladká, voda, kefír, olej, semínka slunečnicová, sůl, cukr, mouka žitná chlebová, mouka celozrnna pšeničná, mouka hladká

TopRecepty.cz

Slunečnicový chléb s kefírem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2ZwL