Nutriční hodnoty (Drůbeží játra na mateřídoušce a bazalce)
Celý recept
Energie | 3 211 kJ / 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,26 g |
Tuky | 25,97 g |
– nasycené | 7,61 g |
– nenasycené | 11,71 g |
–– mononenasycené | 8,42 g |
–– polynenasycené | 3,29 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 11,10 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 3,68 g |
Sůl | 9,15 g |
Sacharidy | 40,95 g |
– cukry | 17,37 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 paprika červená | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
čerstvá bazalka (nebo 1 lžička sušené) | Bazalka čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžíce 1 lžíce mateřídoušky (nebo majoránky) | Mateřídouška sušená | |
pár lžic pár lžic kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
drůbeží vývar nebo voda | Vývar kuřecí | |
1 lžíce 1 lžíce Podravky | Kořenící směs sypká | 15 g |
olivový olej | Olej olivový | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |