Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drůbeží játra na mateřídoušce a bazalce)

Celý recept

Energie3 211 kJ / 767 kcal
Bílkoviny89,26 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,26 g
Tuky25,97 g
– nasycené7,61 g
– nenasycené11,71 g
–– mononenasycené8,42 g
–– polynenasycené3,29 g
––– omega 30,00 g
Vláknina11,10 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 3,68 g
Sůl9,15 g
Sacharidy40,95 g
– cukry17,37 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g drůbežích jater Játra kuřecí 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 paprika červená Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
čerstvá bazalka (nebo 1 lžička sušené) Bazalka čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžíce 1 lžíce mateřídoušky (nebo majoránky) Mateřídouška sušená
pár lžic pár lžic kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
drůbeží vývar nebo voda Vývar kuřecí
1 lžíce 1 lžíce Podravky Kořenící směs sypká 15 g
olivový olej Olej olivový
petrželka Petržel nať čerstvá
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.