Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Česneková kolena na zelí)

Celý recept

Energie1 401 kJ / 335 kcal
Bílkoviny11,83 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,83 g
Tuky1,15 g
– nasycené0,48 g
– nenasycené0,48 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,38 g
––– omega 30,00 g
Vláknina34,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy64,05 g
– cukry17,50 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřová kolena Vepřové koleno bez kosti
3-4 3-4 cibule Cibule čerstvá 245 g
2 2 celé hlavičky česneku Česnek čerstvý 140 g
kmín (dost) Kmín
sůl Sůl mořská
kyselé zelí Zelí bílé kvašené
4 dcl 4 dcl vody Voda 400 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.