Nutriční hodnoty (Pórková omeleta s pažitkou)
Celý recept
2
Energie | 2 075 kJ / 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,65 g |
Tuky | 24,71 g |
– nasycené | 6,30 g |
– nenasycené | 11,42 g |
–– mononenasycené | 8,73 g |
–– polynenasycené | 2,69 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 8,55 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 389 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 28,91 g |
– cukry | 14,21 g |
––– laktóza | 2,21 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g pórku (bílá část) | Pórek čerstvý | 300 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
mletý kmín | Kmín mletý | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |