Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórková omeleta s pažitkou)

Celý recept

2

Energie2 075 kJ / 496 kcal
Bílkoviny35,22 g
– z toho živočišné bílkoviny27,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,65 g
Tuky24,71 g
– nasycené6,30 g
– nenasycené11,42 g
–– mononenasycené8,73 g
–– polynenasycené2,69 g
––– omega 30,09 g
Vláknina8,55 g
Cholesterol 780 mg
Sodík 389 mg
Sůl0,68 g
Sacharidy28,91 g
– cukry14,21 g
––– laktóza2,21 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g pórku (bílá část) Pórek čerstvý 300 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
mletý kmín Kmín mletý
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce pažitky Pažitka čerstvá 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.