Nutriční hodnoty (Hovězí na žampionech)
Celý recept
4 porce
Energie | 4 363 kJ / 1 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 113,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,13 g |
Tuky | 49,37 g |
– nasycené | 23,95 g |
– nenasycené | 24,18 g |
–– mononenasycené | 20,75 g |
–– polynenasycené | 3,43 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 21,15 g |
– cukry | 6,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hovězího masa (kližka) | Hovězí kýta | 500 g |
250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
vývar (bio bujón) | Vývar masový |