Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečno-makový koláč)

Celý recept

Energie25 305 kJ / 6 048 kcal
Bílkoviny112,33 g
– z toho živočišné bílkoviny52,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,25 g
Tuky314,08 g
– nasycené31,50 g
– nenasycené248,53 g
–– mononenasycené153,73 g
–– polynenasycené94,80 g
––– omega 317,21 g
Vláknina57,50 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 763 mg
Sůl2,22 g
Sacharidy664,30 g
– cukry400,83 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
150 g 150 g mletého máku Mák modrý mletý 150 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
skořice Skořice ceylonská
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
cca 100 g 100 g krystalového cukru Cukr bílý 100 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
čokoládová poleva Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.