Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s vejci a kapary)

Celý recept

Energie12 236 kJ / 2 924 kcal
Bílkoviny61,78 g
– z toho živočišné bílkoviny47,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,04 g
Tuky242,93 g
– nasycené34,24 g
– nenasycené191,57 g
–– mononenasycené60,97 g
–– polynenasycené130,60 g
––– omega 30,36 g
Vláknina18,52 g
Cholesterol 1,42 g
Sodík 1,30 g
Sůl2,88 g
Sacharidy114,66 g
– cukry14,06 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g brambor uvařených ve slupce Brambor zimní 600 g
4-5 4-5 vajec uvařených natvrdo Vejce slepičí 315 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
20-30 g 20-30 g kaparů Kapary 25 g
rovná lžíce lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
200 ml 200 ml slunečnicového oleje Olej slunečnicový 200 ml
1 1 celé vejce Vejce slepičí 70 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky hořčice Hořčice plnotučná 7.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru Cukr bílý 2.5 g
2 lžičky 2 lžičky citronové šťávy Šťáva z citrónu 10 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.