Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablka ve skořicovém těstíčku)

Celý recept

2

Energie4 274 kJ / 1 021 kcal
Bílkoviny26,96 g
– z toho živočišné bílkoviny15,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,90 g
Tuky15,05 g
– nasycené5,00 g
– nenasycené6,81 g
–– mononenasycené4,09 g
–– polynenasycené2,72 g
––– omega 30,29 g
Vláknina20,50 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 210 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy184,29 g
– cukry119,69 g
––– laktóza9,19 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 lžic 8 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 80 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce cukr moučka Cukr bílý 50 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 187.5 ml
2 lžičky 2 lžičky mleté skořice (kdo má rád, může dát více) Skořice ceylonská mletá 10 g
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.