Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kroupová polévka s růžičkovou kapustou a žampiony)

Celý recept

1 dávka

Energie5 414 kJ / 1 294 kcal
Bílkoviny33,33 g
– z toho živočišné bílkoviny1,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,58 g
Tuky47,22 g
– nasycené22,06 g
– nenasycené24,43 g
–– mononenasycené18,72 g
–– polynenasycené5,70 g
––– omega 30,21 g
Vláknina36,90 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 869 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy166,65 g
– cukry24,20 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g krup Kroupy ječné 150 g
250 g 250 g žampionů Žampion čerstvý 250 g
250 g 250 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 250 g
50 g 50 g uzené slaniny Špek 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
několik několik snítek majoránky Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.