Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Italské rizoto se zeleným chřestem)

Celý recept

6 porcí

Energie6 298 kJ / 1 505 kcal
Bílkoviny37,42 g
– z toho živočišné bílkoviny6,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,92 g
Tuky22,25 g
– nasycené7,97 g
– nenasycené13,68 g
–– mononenasycené9,33 g
–– polynenasycené4,35 g
––– omega 30,47 g
Vláknina29,64 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 109 mg
Sůl0,29 g
Sacharidy267,55 g
– cukry23,82 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g zeleného chřestu Chřest zelený čerstvý 500 g
1300 ml 1300 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 1300 ml
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
2 2 středně velké pórky Pórek čerstvý
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžička 1 lžička čerstvého tymiánu Tymián čerstvý 5 g
300 g 300 g rýže na rizoto (Arborio) Rýže bílá 300 g
80 ml 80 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 80 ml
1 hrst 1 hrst mraženého zeleného hrášku Hrášek zelený
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy
nastrouhaný parmazán k podávání Parmezán
sůl Sůl mořská
čerstvě namletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.