Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maďarský vepřový pepřový tokáň)

Celý recept

4 porce

Energie3 249 kJ / 776 kcal
Bílkoviny126,80 g
– z toho živočišné bílkoviny126,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,80 g
Tuky19,26 g
– nasycené4,62 g
– nenasycené9,75 g
–– mononenasycené8,16 g
–– polynenasycené1,59 g
––– omega 30,06 g
Vláknina1,35 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 327 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy7,55 g
– cukry2,75 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové kýty Vepřová kýta 600 g
sůl Sůl mořská
1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře Pepř černý 2.5 g
olej Olej řepkový
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
100 ml 100 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 100 ml
100 ml 100 ml vody (podle potřeby) Voda 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.