Nutriční hodnoty (Štrúdl z rýžového papíru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 930 kJ / 939 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 11,53 g |
| – nasycené | 3,00 g |
| – nenasycené | 5,13 g |
| –– mononenasycené | 2,98 g |
| –– polynenasycené | 2,15 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 35,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 144 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 175,70 g |
| – cukry | 168,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 12 ks 12 ks ryžového papíru | Rýžový papír | |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 kg 1 kg strouhaných jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| 100 g 100 g rozinek | Rozinky | 100 g |