Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Medové kuřecí čtvrtky na peřince)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie822 kJ /
197 kcal
Bílkoviny12,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,20 g
Tuky1,30 g
– nasycené0,57 g
– nenasycené0,63 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,53 g
––– omega 30,00 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,01 g
Sůl10,00 g
Sacharidy24,50 g
– cukry21,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kyselého zelí Zelí bílé kvašené 500 g
4 4 kuřecí čtvrtky Kuře stehno s kůží
150 g 150 g žampionů (z plechovky) Žampion čerstvý 150 g
150 150 g sušené šunky nakrájené na kostičky Pršut
grilovací koření Grilovací koření
med Med nepasterovaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.