Nutriční hodnoty (Medové kuřecí čtvrtky na peřince)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 822 kJ / 197 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,20 g |
| Tuky | 1,30 g |
| – nasycené | 0,57 g |
| – nenasycené | 0,63 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,53 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 19,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,01 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 24,50 g |
| – cukry | 21,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kyselého zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 4 4 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 150 g 150 g žampionů (z plechovky) | Žampion čerstvý | 150 g |
| 150 150 g sušené šunky nakrájené na kostičky | Pršut | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| med | Med nepasterovaný |