Nutriční hodnoty (Koláč s pudingem a zakysanou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 467 kJ / 4 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 77,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,38 g |
Tuky | 155,59 g |
– nasycené | 26,59 g |
– nenasycené | 112,25 g |
–– mononenasycené | 81,25 g |
–– polynenasycené | 31,00 g |
––– omega 3 | 8,44 g |
Vláknina | 8,46 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 967 mg |
Sůl | 2,53 g |
Sacharidy | 646,40 g |
– cukry | 379,00 g |
––– laktóza | 49,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
250 g 250 g krystalového cukru | Cukr bílý | 250 g |
100 ml 100 ml horké vody | Voda | 100 ml |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
kakao | Kakao prášek | |
1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
2 balíčky 2 balíčky vanilkového pudinku | Puding v prášku | 96 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |