Nutriční hodnoty (Ovocný koláč Pavla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 875 kJ / 1 404 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 37,36 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g | 
| Tuky | 17,12 g | 
| – nasycené | 4,04 g | 
| – nenasycené | 8,00 g | 
| –– mononenasycené | 5,80 g | 
| –– polynenasycené | 2,20 g | 
| ––– omega 3 | 0,06 g | 
| Vláknina | 6,00 g | 
| Cholesterol | 518 mg | 
| Sodík | 263 mg | 
| Sůl | 0,90 g | 
| Sacharidy | 272,20 g | 
| – cukry | 124,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 20 dkg 20 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g | 
| 12 dkg 12 dkg cukru písek | Cukr bílý | 120 g | 
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g | 
| 1 1 šlehačka - 31% | Šlehačka 35% | |
| 2 2 tvarohy ve vaničce | Tvaroh polotučný | |
| rum | Rum | |
| cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
| švestky | Švestky čerstvé | |
| jablka | Jablko čerstvé | |
| borůvky | Borůvky čerstvé | |
| jahody | Jahody čerstvé | |
| polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| Hera | Margarín |