Nutriční hodnoty (Čalamáda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 685 kJ / 3 749 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 68,00 g |
| Tuky | 11,90 g |
| – nasycené | 3,20 g |
| – nenasycené | 6,95 g |
| –– mononenasycené | 2,45 g |
| –– polynenasycené | 4,50 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 154,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 60,95 g |
| Sůl | 151,00 g |
| Sacharidy | 790,00 g |
| – cukry | 702,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg paprika kapie | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg zelí | Zelí bílé čerstvé | 1000 g |
| 2,5 kg 2,5 kg okurek | Okurka salátová čerstvá | 2500 g |
| 0,5 kg 0,5 kg mrkve | Mrkev čerstvá | 500 g |
| 500 g 500 g cukr krystal | Cukr bílý | 500 g |
| 500 ml 500 ml ocet | Ocet lihový | 500 ml |
| 1,5 balíčku 1,5 balíčku DEKO | Sůl mořská | 150 g |