Nutriční hodnoty (Vejce na hniličku s křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 891 kJ / 930 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,60 g |
| Tuky | 72,36 g |
| – nasycené | 34,01 g |
| – nenasycené | 28,99 g |
| –– mononenasycené | 24,33 g |
| –– polynenasycené | 4,66 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 8,08 g |
| Cholesterol | 1,16 g |
| Sodík | 681 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 23,00 g |
| – cukry | 6,08 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 hlávka 1 hlávka salátu | Salát hlávkový čerstvý | 500 g |
| 5 dkg 5 dkg másla | Máslo kravské | 50 g |
| 3 dkg 3 dkg křenu | Křen čerstvý | 30 g |
| ocet | Ocet lihový | |
| voda | Voda | |
| sůl | Sůl mořská | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý |