Nutriční hodnoty (Jávanský králík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 749 kJ / 1 613 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,39 g |
| Tuky | 58,99 g |
| – nasycené | 38,59 g |
| – nenasycené | 14,04 g |
| –– mononenasycené | 11,13 g |
| –– polynenasycené | 2,91 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 46,07 g |
| Cholesterol | 226 mg |
| Sodík | 335 mg |
| Sůl | 0,55 g |
| Sacharidy | 133,63 g |
| – cukry | 103,59 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg masa | Vepřová kýta | 500 g |
| 2 lžičky 2 lžičky kari | Kari | 10 g |
| 250 g 250 g oloupaných rajčat | Rajče červené čerstvé | 250 g |
| 200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
| 2 2 banány | Banán čerstvý | 180 g |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 3 lžíce 3 lžíce mletého kokosu | Kokos strouhaný | 45 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla (nebo margarínu) | Máslo kravské | 10 g |
| hrst hrst bylinek (čerstvé, nebo 2 lžíce sušených) | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |