Nutriční hodnoty (Biftek z kapra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 868 kJ / 924 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 100,80 g |
| – nasycené | 49,20 g |
| – nenasycené | 50,40 g |
| –– mononenasycené | 43,20 g |
| –– polynenasycené | 7,20 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 84 mg |
| Sodík | 1,92 g |
| Sůl | 4,80 g |
| Sacharidy | 0,12 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 800 g filetů kapra bez kostí | Kapr | |
| 120 g 120 g prorostlé uzené slaniny | Špek | 120 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| pepřové koření | Pepř barevný mletý | |
| přepuštěné máslo | Ghí | |
| alobal |