Nutriční hodnoty (Brambory s rukolou, hráškem a nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 193 kJ / 285 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 3,17 g |
| – nasycené | 1,41 g |
| – nenasycené | 1,25 g |
| –– mononenasycené | 0,67 g |
| –– polynenasycené | 0,58 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 9,20 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 105 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 40,87 g |
| – cukry | 16,87 g |
| ––– laktóza | 9,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 až 3 kusy větších brambor | Brambor zimní | 100 g |
| hrst hrst čerstvé rukoly | Rukola čerstvá | |
| asi 100 g 100 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 100 g |
| 1 1 až 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
| trochu trochu hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | |
| asi 100 g 100 g Nivy, nebo jakýkoliv typ plesnivého sýru | ||
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| 1 kelímek 1 kelímek bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |