Ohnivá pánev čerta Šmajstrla
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 110 kJ / 1 699 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,29 g |
Tuky | 75,74 g |
Vláknina | 33,08 g |
Cholesterol | 490 mg |
Sodík | 2,10 g |
Sůl | 4,76 g |
Sacharidy | 64,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 11. 2011 15:37
Tento recept se mi líbí. Dávám na vyzkoušení. Ohnivé záležitosti mám moc ráda
29. 4. 2011 10:20
Terezka, ty aj varíš, alebo len prepisuješ mamkine recepty sem?
29. 4. 2011 08:13
pejsek: Přestávám věřit, že jsi dítě. Takhle se dítě nevyjadřuje, "kdyby takhle vařili vaše děti". Navíc těch hrubek, co jsi nasekala v komentářích
29. 4. 2011 07:39
Terezko,není důvod odcházetNemáš proč se zlobitJá jsem už jednou podle tebou ještě ke všemu špatně opsaného rcp z jiného webu pekla Malinové pusinkyhttp://www.toprecepty.cz/recept/14661-malinove-pus...a to ti povím-byl to mazecKdyby jsi ten recept předem vyzkoušela,tak jsi tam nemohla dát ty poměry surovin,co byly původně uvedenéTak se zbytečně nezlob na autory komentářů a uváděj prosím alespoň zdroj ze kterého čerpášje to slušnéděkuji
29. 4. 2011 07:21
pejsek:ale Pejsku i kritiku musíš umět přijmout, pokud je oprávněná.Máš napsat do poznámky zdroj.Kdyby to psaly moje děti,tak bych trvala na tom,že recept nejprve doma společně vyzkoušíme,vyfotíme a pak vložíme.
29. 4. 2011 07:11
poslali mi ho e-mailem.tak sem myslela že ho sem můžu dát.Výte co já du odsut pryč,protože je tady jenom kritika a nic jiného.Kdyby to vařili vaše děti tak je chvalíte,co?!
28. 4. 2011 19:36
Recept je výborný, dělám často ,ale je doslova opsán z České hospodyňky,kde byl vložený už v roce 2005.Když nic jiného, chtělo by alespoň napsat zdroj, odkud recept pochází a uvést autora.
28. 4. 2011 13:18
to může být dobré...právě se snažím najít nějaký recept ,který bych upotřebila v neděli...něco co si zítra naložím do mističky a v neděli jen osmažím a udělám k tomu hranolky....prostě nějakou mňamku bez velké práce.a tohle mně celkem zaujaloposílám bodíka a ukládám
28. 4. 2011 13:15
...hmmm, tak já nevím...recept je bezesporu zajímavý a určitě dobrý, ale když jsem dala do vyhledávače název, tak mi to vyhodilo 7!!! stránek tohoto receptu a autoři od Eduarda po Lucku...kdyby tu byla alespoň fotka, že si to Terko aspoň ´vyzkoušela...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 24 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 42 minutami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 2 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Další recepty
Tématické fráze: ohnivá pánev kureci ohnivé maso ohniva panev recept recepty ohnivá panevo ohnive maso na nudličky co mám ráda recepty ohnivé maso ohnivé fazole ohniva panev s fazolemi pánev monta fone recept recept na ohnivé maso mexická ohnivá pánev kobásy v lorně certi v pivu neco na panvi recepty čerti v pivu recept kureci ohniva panev čertíci na pivě recept ohniva kureci panev nemáš se proč zlobit ohnivá lorna
Suroviny: řízky kuřecí, plecko vepřové, klobása, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, fazole červené v chilli, cibule, česnek, žampióny, olej olivový, chilli paprika čerstvá, pórek, pivo světlé, křen strouhaný, sůl, pepř mletý
Ohnivá pánev čerta Šmajstrla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/02G7
9 názorů