Nutriční hodnoty (Králík na zázvoru a šalvěji pečený)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 573 kJ / 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,17 g |
Tuky | 41,39 g |
– nasycené | 26,64 g |
– nenasycené | 14,14 g |
–– mononenasycené | 13,06 g |
–– polynenasycené | 1,08 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 10,24 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,62 g |
– cukry | 11,34 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
králík | Králík | |
špek | Špek | |
sůl | Sůl mořská | |
koření na králičí maso | Provensálské koření | |
10 lístků 10 lístků čerstvé šalvěje (nebo sušené) | Šalvěj čerstvá | |
5-6 cm 5-6 cm silnějšího kořene zázvoru | Zázvor sušený | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
2 dl 2 dl bílého suchého vína (nemusí být) | Víno bílé suché | 200 ml |
vývar (voda) na podlití | Vývar hovězí | |
máslo | Máslo kravské | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |