Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Králík na zázvoru a šalvěji pečený)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 573 kJ /
615 kcal
Bílkoviny3,52 g
– z toho živočišné bílkoviny0,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,17 g
Tuky41,39 g
– nasycené26,64 g
– nenasycené14,14 g
–– mononenasycené13,06 g
–– polynenasycené1,08 g
––– omega 30,15 g
Vláknina10,24 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy23,62 g
– cukry11,34 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
králík Králík
špek Špek
sůl Sůl mořská
koření na králičí maso Provensálské koření
10 lístků 10 lístků čerstvé šalvěje (nebo sušené) Šalvěj čerstvá
5-6 cm 5-6 cm silnějšího kořene zázvoru Zázvor sušený
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 červené cibule Cibule červená čerstvá 138 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
2 dl 2 dl bílého suchého vína (nemusí být) Víno bílé suché 200 ml
vývar (voda) na podlití Vývar hovězí
máslo Máslo kravské
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.