Nutriční hodnoty (Kuřecí prsíčka se žampiony, zázvorem a nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 124 kJ / 2 181 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 384,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 372,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,30 g |
| Tuky | 47,80 g |
| – nasycené | 23,91 g |
| – nenasycené | 20,97 g |
| –– mononenasycené | 15,95 g |
| –– polynenasycené | 5,02 g |
| ––– omega 3 | 2,76 g |
| Vláknina | 16,85 g |
| Cholesterol | 890 mg |
| Sodík | 3,15 g |
| Sůl | 7,87 g |
| Sacharidy | 44,36 g |
| – cukry | 33,44 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsíčka ( já použil jen 2 ) | Kuře prso | 1400 g |
| 200 g 200 g strouhaného sýru Niva | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 300 g 300 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 300 g |
| 2 2 větší žluté masité papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| koření na balkánské ražniči ( kotanyi ) | Pepř černý | |
| mletý zázvor | Zázvor sušený mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 kostka 1 kostka masoxu | Bujón hovězí | |
| 250 ml 250 ml vody na podlití | Voda | 250 ml |
| troška oleje | Olej řepkový |