Nutriční hodnoty (Mandarinkové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 158 kJ / 3 384 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,16 g |
Tuky | 138,05 g |
– nasycené | 14,50 g |
– nenasycené | 111,19 g |
–– mononenasycené | 78,79 g |
–– polynenasycené | 32,40 g |
––– omega 3 | 9,11 g |
Vláknina | 7,90 g |
Cholesterol | 851 mg |
Sodík | 443 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 478,36 g |
– cukry | 255,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
10 lžic 10 lžic vlažné vody | Voda | 180 ml |
10 lžic 10 lžic oleje | Olej řepkový | 110 ml |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
moučkový cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
2 2 mandarinkové kompoty | Mandarinka zavařená | |
voda | Voda |