Nutriční hodnoty (Bůčková roláda plněná hovězím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 497 kJ / 2 031 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 217,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 216,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 125,90 g |
| – nasycené | 33,61 g |
| – nenasycené | 63,97 g |
| –– mononenasycené | 50,64 g |
| –– polynenasycené | 13,33 g |
| ––– omega 3 | 0,48 g |
| Vláknina | 2,90 g |
| Cholesterol | 808 mg |
| Sodík | 1,46 g |
| Sůl | 3,60 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
| – cukry | 4,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg bůčku ze žeber (1 plát) | Vepřová žebra | 1000 g |
| 3/4 kg 3/4 kg mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 750 g |
| 4 plátky 4 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 80 g |
| 1 1 delší klobása – dle chuti a nabídky | Klobása | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| rychlosůl PRAGANDA | Rychlosůl | |
| režná nit |