Nutriční hodnoty (Paprikové lusky, smažené, plněné balkánským sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 427 kJ / 580 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 45,12 g |
| – nasycené | 23,14 g |
| – nenasycené | 16,15 g |
| –– mononenasycené | 13,85 g |
| –– polynenasycené | 2,30 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 653 mg |
| Sodík | 4,80 g |
| Sůl | 11,92 g |
| Sacharidy | 3,65 g |
| – cukry | 2,25 g |
| ––– laktóza | 2,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 paprikové lusky | Paprika bílá čerstvá | |
| 150 g 150 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 150 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1/2 KL 1/2 KL Saren sůl | Sůl mořská | 4 g |
| strouhanka jemná | Strouhanka pšeničná | |
| mouka hladká | Mouka pšeničná hladká | |
| mikrotenová kapsa | ||
| tuk nebo olej na smažení | Margarín |