Nutriční hodnoty (Krémová zeleninová polévka s cibulovými nočky.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 070 kJ / 734 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,36 g |
Tuky | 27,90 g |
– nasycené | 14,72 g |
– nenasycené | 10,68 g |
–– mononenasycené | 8,83 g |
–– polynenasycené | 1,85 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 24,63 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 220 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 86,34 g |
– cukry | 18,14 g |
––– laktóza | 0,19 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,9 l 0,9 l vody | Voda | 899.9999761581421 ml |
100 g 100 g brokolice | Brokolice čerstvá | 100 g |
100 g 100 g mrkev | Mrkev čerstvá | 100 g |
100 g 100 g květák | Květák čerstvý | 100 g |
50 g 50 g petržel | Petržel kořenová čerstvá | 50 g |
50 g 50 g celer | Celer bulva čerstvá | 50 g |
3 3 oloupané brambory | Brambor zimní | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
polévkové koření | Polévkové koření tekuté | |
100 g 100 g jemně nastrouhaných brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 30 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 lžičky 3 lžičky másla | Máslo kravské | 24 g |
3 lžičky 3 lžičky nakrájené pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |
sůl | Sůl mořská |