Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová zeleninová polévka s cibulovými nočky.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 070 kJ /
734 kcal
Bílkoviny23,20 g
– z toho živočišné bílkoviny3,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,36 g
Tuky27,90 g
– nasycené14,72 g
– nenasycené10,68 g
–– mononenasycené8,83 g
–– polynenasycené1,85 g
––– omega 30,12 g
Vláknina24,63 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 220 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy86,34 g
– cukry18,14 g
––– laktóza0,19 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,9 l 0,9 l vody Voda 899.9999761581421 ml
100 g 100 g brokolice Brokolice čerstvá 100 g
100 g 100 g mrkev Mrkev čerstvá 100 g
100 g 100 g květák Květák čerstvý 100 g
50 g 50 g petržel Petržel kořenová čerstvá 50 g
50 g 50 g celer Celer bulva čerstvá 50 g
3 3 oloupané brambory Brambor zimní 150 g
sůl Sůl mořská
polévkové koření Polévkové koření tekuté
100 g 100 g jemně nastrouhaných brambor uvařených ve slupce Brambor zimní 100 g
2 lžíce 2 lžíce hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 30 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
3 lžičky 3 lžičky másla Máslo kravské 24 g
3 lžičky 3 lžičky nakrájené pažitky Pažitka čerstvá 15 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.