Nutriční hodnoty (Fazolová polévka s moravskou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 688 kJ / 2 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 98,26 g |
Tuky | 111,61 g |
– nasycené | 12,90 g |
– nenasycené | 94,22 g |
–– mononenasycené | 64,21 g |
–– polynenasycené | 30,00 g |
––– omega 3 | 8,53 g |
Vláknina | 86,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 72 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 242,03 g |
– cukry | 32,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vařených bílých fazolí | Fazole bílé | 400 g |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 2 moravské klobásy | Klobása | |
1 l 1 l vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
0,1 l 0,1 l oleje | Olej řepkový | 100.00000149011612 ml |
400 g 400 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
pálivá paprika | Paprika pálivá |