Nutriční hodnoty (Fazolová polévka s moravskou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 688 kJ / 2 554 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 98,26 g |
| Tuky | 111,61 g |
| – nasycené | 12,90 g |
| – nenasycené | 94,22 g |
| –– mononenasycené | 64,21 g |
| –– polynenasycené | 30,00 g |
| ––– omega 3 | 8,53 g |
| Vláknina | 86,52 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 72 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 242,03 g |
| – cukry | 32,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vařených bílých fazolí | Fazole bílé | 400 g |
| 2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 2 moravské klobásy | Klobása | |
| 1 l 1 l vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
| 0,1 l 0,1 l oleje | Olej řepkový | 100.00000149011612 ml |
| 400 g 400 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| pálivá paprika | Paprika pálivá |