Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolová polévka s moravskou klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 688 kJ /
2 554 kcal
Bílkoviny104,93 g
– z toho živočišné bílkoviny6,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny98,26 g
Tuky111,61 g
– nasycené12,90 g
– nenasycené94,22 g
–– mononenasycené64,21 g
–– polynenasycené30,00 g
––– omega 38,53 g
Vláknina86,52 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 72 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy242,03 g
– cukry32,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vařených bílých fazolí Fazole bílé 400 g
2 2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 2 moravské klobásy Klobása
1 l 1 l vývaru Vývar hovězí 1000 ml
0,1 l 0,1 l oleje Olej řepkový 100.00000149011612 ml
400 g 400 g rajčat Rajče červené čerstvé 400 g
petrželka Petržel nať čerstvá
celerová nať Petržel nať čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
pálivá paprika Paprika pálivá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.