Nutriční hodnoty (Karbanátky se sýrovo-žampiónovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 636 kJ / 1 108 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 140,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 136,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,02 g |
| Tuky | 43,12 g |
| – nasycené | 17,31 g |
| – nenasycené | 18,37 g |
| –– mononenasycené | 14,67 g |
| –– polynenasycené | 3,71 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 2,07 g |
| Cholesterol | 886 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,18 g |
| Sacharidy | 38,82 g |
| – cukry | 10,80 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg hovězího mletého masa | Hovězí ořez | 500 g |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| sníh ze 2 2 bílků | Vaječný bílek | 66 g |
| 3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 1/2 plechovky 1/2 plechovky žampiónů | Žampion čerstvý | |
| 2 2 trojúhelníky taveného sýra(šunkového) | Sýr tavený | |
| 10 dkg 10 dkg tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| zeleninový bujón | Bujón zeleninový | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kečupu nebo rajského protlaku | Kečup sladký | 15 ml |
| kukuřičný škrob na zahuštění | Škrob kukuřičný |