Nutriční hodnoty (Palačinky s jablky a tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 493 kJ / 2 269 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,20 g |
| Tuky | 34,16 g |
| – nasycené | 14,58 g |
| – nenasycené | 13,36 g |
| –– mononenasycené | 9,94 g |
| –– polynenasycené | 3,42 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 578 mg |
| Sodík | 615 mg |
| Sůl | 1,42 g |
| Sacharidy | 399,40 g |
| – cukry | 183,00 g |
| ––– laktóza | 49,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 300 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 litr 1 litr mléka (nebo dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá |