Nutriční hodnoty (Škvarkové pagáčiky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 641 kJ / 2 782 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,50 g |
| Tuky | 180,26 g |
| – nasycené | 61,62 g |
| – nenasycené | 108,40 g |
| –– mononenasycené | 81,46 g |
| –– polynenasycené | 26,94 g |
| ––– omega 3 | 2,03 g |
| Vláknina | 10,60 g |
| Cholesterol | 364 mg |
| Sodík | 727 mg |
| Sůl | 1,65 g |
| Sacharidy | 220,50 g |
| – cukry | 15,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 150 g 150 g škvarků | Škvarky | 150 g |
| 80 g 80 g margarinu | Margarín | 80 g |
| 20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% |