Nutriční hodnoty (Pečené maso s bavorským knedlíkem a bavorským zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 246 kJ / 2 449 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 94,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 230,10 g |
| – nasycené | 48,68 g |
| – nenasycené | 159,69 g |
| –– mononenasycené | 118,89 g |
| –– polynenasycené | 40,80 g |
| ––– omega 3 | 5,83 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 588 mg |
| Sodík | 237 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g masa z uzeného kolena | Vepřové koleno bez kosti uzené | 300 g |
| 300 g 300 g bůčku | Vepřový bok | 300 g |
| lžíce lžíce staročeského koření | Provensálské koření | |
| 6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml |