Nutriční hodnoty (Vitamínový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 615 kJ / 147 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 8,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g | 
| Tuky | 1,00 g | 
| – nasycené | 0,30 g | 
| – nenasycené | 0,60 g | 
| –– mononenasycené | 0,10 g | 
| –– polynenasycené | 0,50 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 13,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 4,00 g | 
| Sůl | 10,00 g | 
| Sacharidy | 20,00 g | 
| – cukry | 20,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy (nebo dle potřeby) | Majonéza | 30 g | 
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 3 3 ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g | 
| 1/2 1/2 cibule (nemusí být) | Cibule čerstvá | 35 g |