Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vitamínový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie615 kJ /
147 kcal
Bílkoviny8,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,00 g
Tuky1,00 g
– nasycené0,30 g
– nenasycené0,60 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,50 g
––– omega 30,00 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,00 g
Sůl10,00 g
Sacharidy20,00 g
– cukry20,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
2 lžíce 2 lžíce majonézy (nebo dle potřeby) Majonéza 30 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
3 3 ředkvičky Ředkvička čerstvá
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1/2 1/2 cibule (nemusí být) Cibule čerstvá 35 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.