Nutriční hodnoty (Dort Pavlova)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 951 kJ / 944 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 4,13 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,04 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 265 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 213,58 g |
| – cukry | 200,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
| 200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
| 1 lžička 1 lžička octu (nebo bílého vinného octu) | Ocet lihový | 5 ml |
| 1 lžička 1 lžička vanilkového aroma | Aroma vanilkové | 5 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce škrobu | Bramborový škrob | 15 g |
| 500 ml 500 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |
| čerstvé ovoce | Jahody čerstvé |