Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort Pavlova)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 951 kJ /
944 kcal
Bílkoviny13,20 g
– z toho živočišné bílkoviny13,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky4,13 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,04 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 265 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy213,58 g
– cukry200,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 bílky Vaječný bílek 132 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
1 lžička 1 lžička octu (nebo bílého vinného octu) Ocet lihový 5 ml
1 lžička 1 lžička vanilkového aroma Aroma vanilkové 5 ml
1 lžíce 1 lžíce škrobu Bramborový škrob 15 g
nektarinky na ozdobu (nebo jiné ovoce) Dužina nektarinky čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.