Nutriční hodnoty (Dort Pavlova)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 951 kJ / 944 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,13 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,04 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 213,58 g |
– cukry | 200,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
1 lžička 1 lžička octu (nebo bílého vinného octu) | Ocet lihový | 5 ml |
1 lžička 1 lžička vanilkového aroma | Aroma vanilkové | 5 ml |
1 lžíce 1 lžíce škrobu | Bramborový škrob | 15 g |
nektarinky na ozdobu (nebo jiné ovoce) | Dužina nektarinky čerstvá |