Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bavorské preclíky z domácí pekárny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 307 kJ /
3 658 kcal
Bílkoviny115,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny115,00 g
Tuky20,00 g
– nasycené4,00 g
– nenasycené12,00 g
–– mononenasycené2,00 g
–– polynenasycené10,00 g
––– omega 31,00 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,53 g
Sůl16,96 g
Sacharidy739,60 g
– cukry50,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,25 hrnku 1,25 hrnku teplé vody Voda 312.5 ml
1 1 polévková lžíce sušeného droždí Droždí sušené
4 hrnky 4 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 1000 g
1 sáček 1 sáček (13g) kypřícího prášku Kypřící prášek 12 g
2 lžičky 2 lžičky soli - postup viz níže) Sůl mořská 16 g
aspoň 4 4 vrchovaté polévkové lžíce sody bikarbony Jedlá soda
hrubá sůl na posypání (nemusí být) Sůl mořská
Pozn.: 1 hrnek 1 hrnek = 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.