Nutriční hodnoty (Zajíc "Provence")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 257 kJ / 61 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
| Tuky | 0,16 g |
| – nasycené | 0,08 g |
| – nenasycené | 0,08 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 5,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,00 g |
| – cukry | 0,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 zajíc | Zajíc stehno | |
| 1/2 paličky 1/2 paličky česneku | Česnek čerstvý | 40 g |
| 3 3 polévkové lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| barevný pepř | Pepř barevný |