Nutriční hodnoty (Treska v bramborové krustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 395 kJ / 333 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
| Tuky | 13,79 g |
| – nasycené | 5,44 g |
| – nenasycené | 5,80 g |
| –– mononenasycené | 4,81 g |
| –– polynenasycené | 0,99 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 283 mg |
| Sodík | 517 mg |
| Sůl | 1,21 g |
| Sacharidy | 29,10 g |
| – cukry | 5,23 g |
| ––– laktóza | 2,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 filety z tresky | Treska filet | |
| štáva z půlky citrónu | Šťáva z citrónu | |
| 3 3 větší brambory typu C-na bramborovou kaši | Brambor zimní | 150 g |
| 3 lžíce 3 lžíce bramborové moučky | Bramborový škrob | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 40 g 40 g Eidamu - nastrouhaného | Sýr kravský tvrdý 30% | 40 g |
| 1 lžice 1 lžice nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletý muškátovy oříšek | Muškátový oříšek |