Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s mléčným krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 037 kJ / 5 028 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
Tuky | 276,12 g |
– nasycené | 144,86 g |
– nenasycené | 120,36 g |
–– mononenasycené | 98,40 g |
–– polynenasycené | 21,96 g |
––– omega 3 | 4,63 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 538,00 g |
– cukry | 196,60 g |
––– laktóza | 21,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
jablka | Jablko čerstvé | |
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
4 cl 4 cl oleje | Olej řepkový | 40 ml |
1 dcl 1 dcl vody | Voda | 100 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
2 sklenky 2 sklenky mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |