Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s mléčným krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 037 kJ / 5 028 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,71 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
| Tuky | 276,12 g |
| – nasycené | 144,86 g |
| – nenasycené | 120,36 g |
| –– mononenasycené | 98,40 g |
| –– polynenasycené | 21,96 g |
| ––– omega 3 | 4,63 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 1,18 g |
| Sodík | 369 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 538,00 g |
| – cukry | 196,60 g |
| ––– laktóza | 21,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| jablka | Jablko čerstvé | |
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 4 cl 4 cl oleje | Olej řepkový | 40 ml |
| 1 dcl 1 dcl vody | Voda | 100 ml |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 2 sklenky 2 sklenky mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |