Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s mléčným krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 037 kJ /
5 028 kcal
Bílkoviny90,21 g
– z toho živočišné bílkoviny32,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,50 g
Tuky276,12 g
– nasycené144,86 g
– nenasycené120,36 g
–– mononenasycené98,40 g
–– polynenasycené21,96 g
––– omega 34,63 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 369 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy538,00 g
– cukry196,60 g
––– laktóza21,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
jablka Jablko čerstvé
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
4 cl 4 cl oleje Olej řepkový 40 ml
1 dcl 1 dcl vody Voda 100 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
4 lžíce 4 lžíce cukru Cukr bílý 100 g
2 sklenky 2 sklenky mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.