Nutriční hodnoty (Zelné langoše)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 355 kJ / 1 997 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 69,40 g |
Tuky | 11,15 g |
– nasycené | 2,39 g |
– nenasycené | 6,63 g |
–– mononenasycené | 1,17 g |
–– polynenasycené | 5,46 g |
––– omega 3 | 0,51 g |
Vláknina | 28,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 390,30 g |
– cukry | 34,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 1 vařený brambor (vychlazený a nastrouhaný) | Brambor zimní | 50 g |
30 g 30 g čerstvé droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
trocha trocha cukru | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
voda | Voda | |
400 g 400 g hlávkového zelí (nastrouhané na struhadle) | Zelí bílé čerstvé | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej na smažení | Olej řepkový |