Nutriční hodnoty (Zelné langoše)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 355 kJ / 1 997 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 69,40 g |
| Tuky | 11,15 g |
| – nasycené | 2,39 g |
| – nenasycené | 6,63 g |
| –– mononenasycené | 1,17 g |
| –– polynenasycené | 5,46 g |
| ––– omega 3 | 0,51 g |
| Vláknina | 28,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 78 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 390,30 g |
| – cukry | 34,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 1 1 vařený brambor (vychlazený a nastrouhaný) | Brambor zimní | 50 g |
| 30 g 30 g čerstvé droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
| trocha trocha cukru | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| voda | Voda | |
| 400 g 400 g hlávkového zelí (nastrouhané na struhadle) | Zelí bílé čerstvé | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej na smažení | Olej řepkový |